Zdravi-Sretni: Holistička terapija za poboljšanje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju

Konvencionalno liječenje ne daje uvijek zadovoljavajuće rezultate, a psihološke i druge terapije ne pomažu. Roditelji takve djece se s povjerenjem obraćaju centru Prirodnog zdravlja za pomoć nakon dugotrajnog i mukotrpnog traženja rješenja u odgovarajućim institucijama

 

Međunarodni institut prirodnog zdravlja udruga je koja već sedam godina na prirodan i holistički način unapređuje i poboljšava kvalitetu života i zdravlja djece i mladih s teškoćama u razvoju. 

Pomoću prirodnih metoda temeljenih na tradicionalnoj kineskoj medicini (edukacijsko-relaksacijski programi, energetske masaže, tretmani akupresure i refleksoterapije) postiže brojne i trajne rezultate.

Programi su pomogli u rješavanju problema s brojnim bolestima, uz ostale s discus hernijom, skoliozom, depresijom, alergijama, dermatitisom, poteškoćama sa srcem,visokim i niskim tlakom, vidom te anksioznošću.

U današnje vrijeme suočavamo se sa sve većim brojem djece i mladih s psiho-fizičkim poteškoćama u razvoju.

Konvencionalno liječenje ne daje uvijek zadovoljavajuće rezultate, a psihološke i druge terapije ne pomažu.

Roditelji takve djece se s povjerenjem obraćaju centru Prirodnog zdravlja za pomoć nakon dugotrajnog i mukotrpnog traženja rješenja u odgovarajućim institucijama.

Upravo za takvu djecu i za djecu s drugim teškoćama u razvoju u tijeku je program Zdravi-Sretni kojim pomažemo djeci i mladima da na prirodan način ublaže i riješe svoje poteškoće.

U tijeku su tretmani koji na prirodan način pomažu djeci s invaliditetom kod poteškoća kao što su nesigurnost, zatvorenost, strahovi, problemi s koncentracijom, hiperaktivnost.

Tretmani također pomažu u rješavanju alergija, astme, kroničnog bronhitisa, slabog imuniteta, noćnog mokrenja, i slično.

Međunarodni institut prirodnog zdravlja već šestu godinu provodi ovakav tip programa koji se pokazao vrlo učinkovit i djeluje na sam uzrok problema.

Veliki broj djece bilježi pozitivne rezultate pomoću edukacije, relaksacije, akupresure, refleksoterapije stopala, tretiranjem meridijana.

Program za djecu je besplatan i traje do 5. ožujka 2015.

Prijaviti se možete na tel. 01 5620 108 i mob.098 9470 533.

Adresa: Radnička cesta 20a, Zagreb (u blizini Autobusnog kolodvora)

Izvor: alternativa-za-vas

 

Povezane vijesti