Centar za edukaciju i savjetovanje "Sunce" poziva vas na besplatan trening komunikacijskih vještina

U sklopu projekta "Nasilje nije ljubav" Centar za edukaciju i savjetovanje "Sunce" poziva vas 29. srpnja 2014. godine od 18:00 – 21:00 sat na besplatan trening komunikacijskih vještina tj. radionicu „Komunicirajte bolje“ u Golikovoj 44, Zagreb

Uspješna komunikacija je važna jer se većina odnosa među ljudima zasniva na komunikaciji (verbalnoj i neverbalnoj), međuljudski odnosi izgrađuju ljude, a ni jedna druga vještina nije na toliko različitih načina prisutna u svim vidovima života. Ljudi s dobrim komunikacijskim vještinama lakše će se nositi s "teškim" ljudima, s konfliktnim osobama i s emocionalno teškim situacijama.

Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ je neprofitna organizacija koja ved 10 godina

provodi različite projekte namijenjene prevenciji neprihvatljivog ponašanja kod djece i

mladih. Trenutno provode projekt „Nasilje nije ljubav“ koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Glavni cilj ovog projekta je razvijanje i provođenje programe primarne prevencije nasilja u partnerskim vezama u populaciji mladih osoba na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Cilj projekta je da se provedbom niza aktivnosti za mlade prevenira pojava nasilja

u ljubavnim vezama mladih. Želi se omogućiti jednaka prilika svim mladima na dostupnost

informacija, edukacija i psiho-socijalnih radionica, kao i drugih aktivnosti u svrhu jačanja

osobnog integriteta mladih generacija te kako se nenasilno izboriti za svoje potrebe i svoju

bududnost, uz to poštujući slobodu i integritet svake druge osobe. U sklopu projekta provodi  se medijska kampanju pod nazivom ''Prava ljubav ne smije boljeti''. Kroz ovu kampanju se mlade nastoji upoznati s problematikom pojave različičitih oblika nasilja u vezama.

 

Dodatne informacije možete dobiti na mob: 091/5160-489 prof. psihologije i dipl. soc. radnik Maria Tomid Preiner, na mail adresu: info@ti-si-sunce.ht ili  na web stranici http://www.ti-si-sunce.hr/vijesti/radionica--komunicirajte-bolje- .

 

In Portal