Mario Mandžukić: Atletico ima odličnog trenera, siguran sam da ćemo plodno surađivati

Nakon što je potpisao vjernost na pet godina, u madridskom će klubu biti njihov prvi napadač poslije odlazaka Diega Coste i Davida Ville

Nema više mjesta spekulacijama gdje će nakon Bayerna karijeru nastaviti hrvatski nogometaš Mario Mandžukić.

Atletico Madrid platit će između 20 i 22 milijuna eura Bayernu za prelazak Mandžukića u španjolsku prijestolnicu. Popularni Super Mario potpisao je ugovor do 2019. godine. Promjena kluba je logičan slijed događaja nakon što je Bayern od Borussije Dortmund kupio Roberta Lewandowskog, a i poznato je kako se trener Pep Guardiola i Mario Mandžukić nisu slagali posljednjih mjeseci. Nakon što je potpisao vjernost na pet godina, u madridskom će klubu biti njihov prvi napadač poslije odlazaka Diega Coste i Davida Ville.

"Atletico ima odličnog trenera, a ja mislim da se mogu uklopiti u njegov stil igre. Navijači su spektakularni, vrlo strastveni, dio su momčadi. Siguran sam da ćemo imati jako dobar odnos. Atletico je momčad koja uvijek daje sve na terenu i igra vrlo ofenzivno. Stvara puno prilika i redovito zabija. To mi se sviđa“, rekao je Mandžukić.

Podsjetimo kako je Mandžukić u Bayern stigao iz Wolfsburga 2012. godine, za Bavarce je nastupio u 88 utakmica i pritom postigao 48 golova. S Bayernom je osvojio Ligu prvaka prošle godine te je u dva navrata bio prvakom Bundeslige. Dolaskom Mandžukića u Atletico Madrid, hrvatska kolonija u španjolskoj ligi dodatno je osnažena te nema sumnje kako će hrvatski zaljubljenici u nogomet s posebnim interesom ove godine pratiti Primeru.

M. Damjanović


 

 

Povezane vijesti