Brazilski novinari Davora Šukera opisali kao šaljivog tipa

Za Šukera su glavni favoriti Brazil, Argentina, Njemačka i Engleska, a BiH, Belgiju i Vatrene okarakterizirao je kao reprezentacije koje mogu iznenaditi

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker svojim je izjavama uveseljavao brazilske novinare, a oni su iz njegovih odgovora zaključili kako je šaljivi tip.
"Kad bi se prvenstvo igralo na Playstationu bili bismo prvaci svijeta“, rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker u šali.
A zatim se uozbiljio pa je iznio mišljenje o šansama Hrvatske u utakmici s Brazilom.
"Naravno da je Brazil favorit, favoriti su i za osvajanje titule prvaka svijeta. No, imamo i mi šanse jer nemamo što izgubiti i to će biti najveća utakmica u povijesti naše reprezentacije. Brazil je najuspješnija nogometna nacija, domaćin je i pred očima milijardi ljudi diljem svijeta imat ćemo priliku igrati protiv njih. Ima li veće stvari od toga?“, upitao je prisutne Davor Šuker.
Pitanje je bi li se s njegovom konstatacijom složili bivši Vatreni iz generacije 1998. i drugi koji su također igrali bitne i povijesne utakmice.

"Ne igra nam Mario Mandžukić, ali siguran sam da će svi ostaviti srce na terenu i dati 150 posto od svojih mogućnosti. Ako nas Brazil podcijeni, to će im se vratiti“, rekao je Šuker.
Za Davora Šukera glavni su favoriti Brazil, Argentina, Njemačka i Engleska, a BiH, Belgiju i našu reprezentaciju je stavio kao reprezentacije koje mogu iznenaditi.

M. Damjanović

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

 

Povezane vijesti