Mario Mandžukić posjetio rodni kraj pogođen poplavama

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić posjetio je mjesto Drenovci i doveo dva kombi vozila puna osvježavajućih pića i hrane za ljude koji neumorno rade danima. Nogometaš i njegov menadžer Ivan Cvjetković na punktu su pitali pripadnike Hrvatske vojske kuda mogu proći, a kada su vojnici primijetili tko im je došao u posjet odmah su se željeli slikati s nogometašem.

U Drenovcima je na stotine volontera i pripadnika Hrvatske vojske koji i danas pune vreće s pijeskom za zečje nasipe. Drenovce su posjetili i zato što je iz njih porijeklom menadžer Cvjetković, Mandžukić se nevoljko fotografirao jer je rekao da je došao pružiti pomoć i potporu, ipak udovoljio je želji neumornih ljudi koji danonoćno rade. Zanimalo ga je na koji način još može pomoći, istaknuo je da su navijači uvijek uz „Vatrene“ i da nije mogao a da ne dođe pružiti pomoć. Prilikom posjeti Drenovcima,

Mandžukić se susreo i s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem koji se zatekao na istom mjestu, te su se zadržali u kraćem razgovoru. Poslije je otišao do Slavonskog Broda u naselje Josip Rimac, gdje je također dovezao kombi pun svakodnevih potrepština.

"Ne znam koliko je stvari i namirnica u vozilu, dva smo kombija iskrcali u Gunji, jedno smo dovezli u Brod. Ukupno je bilo šest tona“, rekao je Mario.

Istaknuo je da nije došao zbog samopromocije, već je došao pomoći svojim sugrađanima u najtežim trenucima koje grad prolazi od Domovinskog rata. Mario Mandžukić ponovno je pokazao ima veliko srce dolaskom u rodni kraj pomoći žrtvama poplave.

M. Damjanović

Foto: Davor Javorović/PIXSELL