Odbojkaši IOK Zagreba petu godinu zaredom prvaci u sjedećoj odbojci

Do titule nikad nisu došli uvjerljivije, u četrnaest nastupa upisali su isto toliko pobjeda,a  tijekom sezone izgubili su tek tri seta

Sportska dvorana 'Vinko Bek'  bila je domaćin posljednjeg kola Hrvatske lige sjedeće odbojke. Sudjelovalo je sedam ekipa, a ponovno su briljirali odbojkaši IOK Zagreba. Osvojili su šesti naslov prvaka Hrvatske bez poraza, njihovo peto osvojeno prvenstvo u nizu.

Do titule nikad nisu došli uvjerljivije, u četrnaest nastupa upisali su isto toliko pobjeda,a  tijekom sezone izgubili su tek tri seta. U Zagrebu su pobjedom 3:0 protiv Novske, na najljepši mogući način zatvorili sezonu. Drugo mjesto pripalo je Marsoniji, a treće ekipi Zadra. Pehar za Fair Play pripao je Hrvatskoj ženskoj reprezentaciji, a za najkorisnijeg igrača lige proglašen je Ivo Martinović iz OKI Zadar. Dodajmo da je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker primio 9. svibnja vodstvo Invalidskog odbojkaškog kluba 'Zagreb'.

Čestitajući na postignutim sportskim rezultatima, predsjednik saveza Šuker pohvalio je rad kluba i kampanju 'Zajedno za Hrvatsku bez mina'. Izrazio je svoje zadovoljstvo viđenim na otvaranju kampanje u Petrinji i spremnost saveza da i dalje podupire rečeni projekt. Pozvao je članove kluba da budu gosti na prijateljskoj utakmici Hrvatska - Mali, koja će se odigrati 31. svibnja u Osijeku.

Tajnik kluba i hrvatski reprezentativac sjedeće odbojke Siniša Miliačević zahvalio se na pozivu i poželio uspješan nastup našoj nogometnoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Predsjednik HNS-a Davor Šuker iste je želje uuputio hrvatskoj reprezentaciji u sjedećoj odbojci koja će u isto vrijeme nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj.

M. Damjanović

 

Povezane vijesti