Udruga Zamisli: Pokrenuta nova web stranica Info centra za mlade Zagreb

Novost na stranicama je kalendar koji prati aktualna događanja i daje ideje kako idelno provesti slobodno vrijeme

Povodom Europskog dana informiranja mladih (17. travnja) Udruga Zamisli razveselit će sve mlade novim izgledom web stranice Info-centra za mlade Zagreb (www.icm-zg.info). Sadržaj web stranice je isključivo informativnog karaktera, a namijenjen je i prilagođen mladima.

Novost na stranicama je kalendar, koji prati aktualna događanja i daje ideje kako idelno provesti slobodno vrijeme. U svrhu promocije nove stranice ICM-a i Europskog dana informiranja mladih,  u prostorijama Studenskog centra Zagreb dijele se promotivni materijali Info-centra za mlade Zagreb, te se mlade informira o mogućnostima koje im se pružaju.

Podsjetimo, Regionalni info-centar za mlade Zagreb ustrojen je kao projekt Udruge ZAMISLI 2008. godine. Kroz projekt se osigurava pružanje informiracijskih usluga mladima. Informacije se pružaju individualno putem info pulta koji radi svakim radnim danom osam sati, od 10.00 do 20.00 sati, na adresi Av. M. Držića 71A u Zagrebu. Grupno informiranje ostvarujemo kroz različite aktivnosti koje organiziramo u suradnji sa suradnicima ili drugim organizacijama koje rade za mlade.
Svjetlana Marijon

Objavljeno 18.04.2014