Odigrano 8. kolo Hrvatske lige sjedeće odbojke, IOK Zagreb upisao dvije nove pobjede

U prvom susretu svladali su izravne konkurente za naslov prvaka, ekipu Marsonije, rezultatom 3:1 u setovima. Nakon odigrana dva seta činilo se da će derbi kratko trajati, naime, igrači Zagreba su neuobičajeno lako došli do vodstva od 2:0 i u treći set su ušli opušteno misleći da će se Brođani sami od sebe pobijediti. Međutim, Zagrebaši su se prevarili

Odbojkaši IOK Zagreba, nakon dva odigrana susreta 29. ožujka u Zagrebu, upisali su nove dvije pobjede, IOK Zagreb  bio je i organizator odigranih mečeva u dvorani "Vinko Bek". Nakon ostvarenih pobjeda na korak su do osvajanja sedmog naslova prvaka Hrvatske.

U prvom susretu savladali su izravne konkurente za naslov prvaka, ekipu Marsonije, rezultatom 3:1 u setovima. Nakon odigrana dva seta činilo se da će derbi kratko trajati, naime, igrači Zagreba su neuobičajeno lako došli do vodstva od 2:0 i u treći set su ušli opušteno misleći da će se Brođani sami od sebe pobijediti. Međutim, Brođani su u treći set ušli angažiranije što je rezultiralo boljom igrom, igralo se poen za poen sve do kraja seta, u samoj završnici igrači Zagreba napravili su par grešaka što ih je na kraju koštalo gubitkom seta.

U nastavku, trener IOK Zagreba Goran Leko je od svojih igrača tražio više angažmana i htijenja, igrači su ga poslušali i četvrti set bez problema priveli u svoju korist.

U drugom susretu Zagreb je sa 3:0 savladao svog starog rivala ekipu HVIDRE Osijek. Zagreb je od početka nametnuo svoju igru, jak servis i čvrst blok bili su dobitna kombinacija protiv, u momentima još uvijek žilavih 'Lega'.
Osim ove dvije utakmice, odigrano je još šest utakmica, a izdvajamo susrete između Zadra i Siska te Knina i Siska u kojima su uspješniji bili momci s juga. Zadar je pobijedio i Novsku čime je gotovo osigurao treće mjesto. Sljedeće kolo igra se 5. travnja u Sisku i Zagrebu.

M. Damjanović