Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije uručila prizanja najboljim sportašima i sportskim djelatnicima

Najboljim sportašem među osobama s invaliditetom proglašen je stolnotenisač Pavo Jozić čijem je klubu, Stolnoteniskom klubu osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje, također pripalo priznanje za najuspješniji kolektiv u toj konkurenciji

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije organizirala je svečanost proglašenja najboljih igračica, igrača i momčadi Zagrebačke županije.

Najboljim sportašem među osobama s invaliditetom proglašen je stolnotenisač Pavo Jozić čijem je klubu, Stolnoteniskom klubu osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje, također pripalo priznanje za najuspješniji kolektiv u toj konkurenciji. Za dugogodišnja značajna sportska ostvarenja priznanje su primili sportski radnici Antun Vrčković iz Športsko-ribolovne udruge Rak Rakitje te Martina Bublić iz Gimnastičkog kluba Samobor. Nagrađene sportske udruge su Auto karting klub Sveta Nedelja i Motocross klub TRP Marović iz Rakovog Potoka.
Među nominiranim sportašicama do 15 godina, kojima su također pripala priznanja kao poticaj za daljnji rad, našle su se i dvije judašice, Snježana Kufek iz Svete Nedelje i Dora Bortas iz Samobora, a među mladim darovitim sportašima šahist Lovro Novosel iz Svete Nedelje.
Posebno priznanje dobio je dugogodišnji tajnik ove županijske sportske zajednice i njezin glavni operativac u posljednjih 20 godina, profesor Juro Horvat.
Svečanost proglašenja održana je u Kleti obitelji Bunčić na Martin Bregu u Dugom Selu. Nazočio joj je cijeli županijski vrh na čelu sa županom Stjepanom Kožićem.

M. Damjanović