Naprijed naši: Uz sve ostale sportove, ustanova URIHO bogatija i za belot sekciju

Sekcija je osnovana u svrhu druženja i organiziranja humanitarnih turnira i akcija. Uskoro će biti organiziran prvi humanitarni belot turnir koji bi trebao postati tradicionalan, a prihod će ići za Stolnoteniski klub invalida URIHO

Na inicijativu djelatnika ustanove URIHO, Športsko društvo osoba s invaliditetom ove ustanove, koja slovi za najveću zaštitnu radionicu za osobe s invaliditetom u regiji,  osnovalo je ovih dana i belot sekciju. 

Za predsjednicu je izabrana Gordana Semper, dopredsjednica je Božena Peček a za tajnika je imenovan Marko Damjanović. Izvršni odbor čine Jadranka Blagus, Nada Montag, Vlado Matijević, Zlatko Vučković, Božena Peček, Lidija Musija i Gordana Semper.

Sekcija je osnovana u svrhu druženja i organiziranje humanitarnih turnira. Uskoro će biti organiziran prvi humanitarni belot turnir koji bi trebao postati tradicionalan, a prihod će ići za Stolnoteniski klub invalida URIHO. Organizator turnira je Prosvjetno-humanitarna udruga Bk Velebit kojoj je predsjednik Josip Pill.

In-Portal

Foto: Jadranka Blagus