Muke Dine Sokolovića: Otkazan super-G, naš najbolji skijaš s invaliditetom nikako da krene u utrku za medalju

Dino Sokolović prvi nastup u Sočiju imao je u nedelju, 9. ožujka, u superveleslalomu, ali je zbog "tehničkih nedostataka" na opremi bio diskvalificiran. Na ovogodišnjim Zimskim paraolimpijskim igrama u Sočiju nastupa 585 sportaša iz 45 zemalja, a pored Dina Sokolovića boje Hrvatske u alpskom skijanju u konkurenciji slijepih i slabovidnih skijaša brani i Damir Mizdrak

Zbog "proljetnog vremena", ali i kiše i magle na stazi, danas je na XI. Zimskim paraolimpijskim igrama u Sočiju otkazan kombinacijski super-G na kojem je u konkurenciji sjedećih skijaša trebao nastupiti Dino Sokolović.
Ipak, još postoje izgledi da 25-godišnji član Monoski kluba Zagreb, kojemu su ovo druge Igre, danas još nastupi i to u kombinacijskom slalomu koji je na programu u 14 sati po našem vremenu.

Dino Sokolović prvi nastup u Sočiju imao je u nedelju, 9. ožujka, u superveleslalomu, ali je zbog "tehničkih nedostataka" na opremi bio diskvalificiran.

Na ovogodišnjim Zimskim paraolimpijskim igrama u Sočiju nastupa 585 sportaša iz 45 zemalja, a pored Dina Sokolovića boje Hrvatske u alpskom skijanju u konkurenciji slijepih i slabovidnih skijaša brani i Damir Mizdrak koji će nastupiti samo u slalomu i veleslalomu.

Hina

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL