Jedan je Dino Sokolović: Najbolji hrvatski skijaš s invaliditetom osvojio drugo mjesto u slalomu

Sokolović je u St Moritzu izborio pobjedu i drugo mjesto u slalomu, te četvrto mjesto u veleslalomu što je sjajna naznaka uoči Zimskih paraolimpijskih igara u Sočiju

Hrvatski paraolimpijac Dino Sokolović (23) zaključio je seriju sjajnih nastupa u St Moritzu osvojivši drugo mjesto u slalomu Svjetskog kupa za osobe s invaliditetom.
Član Monoski kluba Zagreb, koji se nadmeće u konkurenciji sjedećih skijaša, nakon prve vožnje je bio vodeći, no drugim nastupom je pokvario plasman za jednu poziciju. Pobijedio je Nijemac Thomas Nolte, a treće mjesto zauzeo je Austrijanac Dietmar Dorn.

Sokolović je u St Moritzu izborio pobjedu i drugo mjesto u slalomu, te četvrto mjesto u veleslalomu što je sjajna naznaka uoči Zimskih paraolimpijskih igara u Sočiju.

"Mislim da sam ovim rezultatima doista visoko postavio ljestvicu mojih očekivanja od Paraolimpijskih igara u Sočiju. No, to me svakako ne smije zavarati, jer svi se spremaju za te igre tako da u narednih mjesec dana moram sa svojim trenerom Lukom Dobrinićem još više i još kvalitetnije raditi kako bih sve vas razveselio dobrim vijestima", zaključio je Sokolović.

Hina

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL