Udruga za pse vodiče poklanja terapijskog psa Diru djeci oboljeloj od malignih bolesti

Dira će članovima Krijesnice boravak u udruzi ciljano učiniti veselijim i opuštenijim, što će svakako imati pozitivnog utjecaja na proces liječenja

Dosadašnja praksa u svijetu i kod nas pokazuje neprocjenjive učinke terapijskih pasa u brojnim životnim situacijama djece i odraslih s različitim oboljenjima ili vrstama invaliditeta. 
Vodeći se tom idejom, a prema traženju stručnog tima Udruge Krijesnica, u Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet odškolovana je Dira - terapijski pas za djecu i osobe suočene s posljedicama malignih oboljenja, koju im dodjeljujemo 4. veljače u 12 sati u prostorijama udruge Krijesnica, Prilaz Gjure Deželića 50.

Dira će članovima Krijesnice boravak u udruzi ciljano učiniti veselijim i opuštenijim, što će svakako imati pozitivnog utjecaja na proces liječenja. 
Pozivamo Vas na Konferenciju za tisak, kako bismo javnosti predstavili ulazak Dire u svijet svih onih kojima će život učiniti sretnijim i opuštenijim. 
Za sve dodatne informacije možete se obratiti predstavniku Udruge Krijesnica Zoranu Cipeku na broj: 091/6145-388 ili predsjednici Udruge za pse vodiče Miri Katalenić na broj: 091/4816-155.

Mira Katalenić

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL