Peticija: Dajte svoj glas za spas Imunološkog zavoda

Imunološki zavod RH je od nacionalnog interesa RH u kojem se proizvode lijekovi od krvnih pripravaka za liječenje najtežih bolesti. Zatvaranjem zavoda gubimo najkvalitetnije lijekove i 50 milijuna kuna iz državnog proračuna pošto bi za tu svotu bili povečani troškovi lijekova iz uvoza koji su nekvalitetniji i opasniji zbog raznih bolesti koje dolaze iz krvnih pripravaka

Hrvatski nacionalni pokret – Udruga za zaštitu nacionalnih interesa Republike Hrvatske poziva vas da potpišete peticiju za Imunološki zavod RH čijom bi se privatizacijom dogodile nesagledive negativne posljedice.
Imunološki zavod RH je od nacionalnog interesa RH u kojem se proizvode lijekovi od krvnih pripravaka za liječenje najtežih bolesti. Zatvaranjem zavoda gubimo najkvalitetnije lijekove i 50 milijuna kuna iz državnog proračuna pošto bi za tu svotu bili povečani troškovi lijekova iz uvoza koji su nekvalitetniji i opasniji zbog raznih bolesti koje dolaze iz krvnih pripravaka. Zahtjevamo od vlade da odmah pronađe sredstva za moderniziranje Imunološkog zavoda te tako sprijeći njegovo zatvaranje.
Želite li dati svoj glas zaštiti Imunološkog zavoda RH učinite to na: www.peticija24.com/zatitimo_imunoloki_zavod_rh

B. R.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL