Varaždin: Novogodišnja utrka na kojoj će sudjelovati i sportaši s invaliditetom

Uz Varaždin još samo Sao Paolo organizira ovako jedinstven doček Nove godine, stoga pridružite se i otrčite šest ponoćnih kilometara središtem grada

Grad Varaždin i Atletski klub Sloboda Varaždin organizira već tradicionalnu novogodišnju utrku koja počinje u ponoć i uz trkače iz Hrvatske okuplja i one iz europskih zemalja. Novina je što će na ovogodišnjoj utrci sudjelovati i sportaši s invaliditetom. Atletski klub Sloboda na taj način želi senzibilizirati javnost prema osobama s invaliditetom kao osobama koje mogu participirati u svim segmentima života.
36. Novogodišnja utrka održat će se 1. siječnja 2014. u ponoć, start je s Trga Kralja Tomislava i nastavlja se kroz Franjevački trg, Kačićeva, Vrazova, Zrinskih i Frankopana, Krležina, Zagrebačka, Cesarčeva, Preradovićeva, Pavlinska, Trg Kralja Tomislava. Startarina se ne naplaćuje. Kontakt osoba - Stjepan Smernjak 099/2692 168, smernjak@varazdin-sport.hr.
Uz Varaždin još samo Sao Paolo organizira ovako jedinstven doček Nove godine, stoga pridružite se i otrčite šest ponoćnih kilometara središtem grada.

(B.R.)

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL