Kako napisati projekt i aplicirati za sredstva iz europskih i državnih fondova

Besplatna radionica pisanja projekta namijenjena je mladima između 15 i 30 godina. Cilj joj je kroz ciklus od 9 radionica osposobiti mlade za prijavu prijedloga projekata na programe financirane od strane Europske komisije, a koji su namijenjeni mladima i organizacijama aktivnim u radu s mladima

Udruga ZAMISLI kroz Info-centra za mlade Zagreb u partnerstvu s Centrom za edukacije i savjetovanje Eureka i financijsku podršku Grada Zagreba priprema ciklus radionica pisanja projekata. Prvi ciklus od 9 radionica održat će se u periodu od 25.studenog do 5.prosinca 2013. u Info-centru za mlade Zagreb, Kninski trg 4.

Besplatna radionica pisanja projekta namijenjena je mladima između 15 i 30 godina. Cilj joj je kroz ciklus od 9 radionica osposobiti mlade za prijavu prijedloga projekata na programe financirane od strane Europske komisije, a koji su namijenjeni mladima i organizacijama aktivnim u radu s mladima.

Prva radionica održat će se 25. studenog 2013. godine s početkom u 17 sati.

Pozivamo sve zainteresirane da pošalju email s naslovom “prijava na radionicu pisanja projekata” na icm-zg@zamisli.hr. Pošaljite nam vaše ime i prezime, godište rođenja i u nekoliko rečenica napišite zašto želite sudjelovati u radionici.

Izvor: INFO CENTAR ZA MLADE