Sammir izbačen! Zoran Mamić: Više nikad neće zaigrati za Dinamo

"Zbog opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima čvrsto sam odlučio Sammira udaljiti iz momčadi", rekao je Zoran Mamić, trener i sportski direktor momčadi

Dinamo je izbacio Sammira iz momčadi! Kako su javili iz Maksimira, Brazilac je udaljen iz prve momčad i slobodan je potražiti novi klub.

- Zbog opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima čvrsto sam odlučio Sammira udaljiti iz momčadi i više nikada neće zaigrati za prvu momčad Dinama – rekao je Zoran Mamić, trener i sportski direktor momčadi.

Još nije poznato što je Brazilac ovaj put napravio.

Kako piše Jutarnji list, da Sammir hoda po tankoj niti bilo je jasno kada ga Mamić nije uspio slomiti oko potpisa novog ugovora. To mu je već u siječnju otvaralo opciju da na svoju ruku pregovara sa zainteresiranim klubovima, iako je krajnje upitno postoji li interes za igrača koji je u sedam godina odigrao dvije ozbiljne utakmice.

Dojam je kako su ga u Maksimiru dugo i tolerirali, navodi Jutarnji. Zatvaralo se oči pred njegovim osebujnim životnim stilom i poimanjem profesionalizma. Dok se momčad pripremala za Ligu prvaka, on je bančio na Hvaru, a time je navukao bijes i ljubomoru suigrača. Sve glasnije su počeli pričati protiv njega i Sammir je postao faktor koji je remetio koheziju u svlačionici. U prijevodu, postao je strano tijelo

VLM / Jutarnji.hr

Foto: PIXSELL