Luka Modrić 'zacementirao' poziciju u prvom sastavu Reala

Trener Carlo Ancelotti želi igrati lijep nogomet prepun mašte i atrakcije, a Casemiro, Modrić, Isco i Özil osigurat će 'čaroliju' u igri 'Kraljevskog kluba', piše Marca

Trener španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Talijan Carlo Ancelotti odabrao je momčad koja će istrčati protiv Real Betisa 18. kolovoza u prvoj utakmici sezone, a prema pisanju španjolskih medija u početnom sastavu bit će i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.
Ancelotti želi igrati lijep nogomet prepun mašte i atrakcije, a Casemiro, Modrić, Isco i Özil osigurat će 'čaroliju' u igri 'Kraljevskog kluba', piše Marca.

Na gol se vraća Iker Casillas koji nije branio od 15. sijačnja, dok će Diego Lopez preseliti na klupu. Na poziciji desnog braniča bit će Dani Carvajal koji je ovoga ljeta stigao iz Bayer Leverkusena, a na suprotnoj strani Marcelo. Stoperski par činit će Sergio Ramos i Pepe. U veznoj liniji najavljeni su Modrić i Ozil, te dvojica 'novaka' Casemiro pristigao iz Sao Paula, te Isco koji je stigao iz Malage. U sastavu je naravno, i Cristiano Ronaldo, dok će najbliži suparničkom golu biti Karim Benzema.

Hina