Nagradni natječaj: Doniraju se invalidska kolica s posebnom prilagodbom

"Svatko ima pravo na pokret i zato slavimo pokret zajedno! 24sata i ROG HOLI RUN&FEST vas pozivaju da poboljšate kvalitetu života sebi i svojim bližnjima", piše na internetskim stranicama 24sata

 

Ove godine prvi puta održat će se ROG HOLI RUN&FEST 13. svibnja 2017. na zagrebačkom Jarunu, od 15 do 21 sat.

Isti je nositelj snažne humanitarne poruke, jer u sudjelovanju s Hrvatskom udrugom paraplegičara i tetraplegičara, sponzor utrke Bauerfeind donira jedna invalidska kolica s posebnom prilagodbom korisniku kojemu žele poboljšati kvalitetu života.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je poslati email na sljedeću adresu: petra@zdrave-ideje.eu, sa svojom pričom ili pričom bliske osobe, zašto misli i vjeruje da su dotičnoj/om kolica najpotrebnija.

Nagradni natječaj možete pronaći na portalu 24sata, na linku www.24sata.hr/news/slavimo-pokret-zajedno-sudjeluj-u-nagradnom-natjecaju-520875.

"Svatko ima pravo na pokret i zato slavimo pokret zajedno! 24sata i ROG HOLI RUN&FEST vas pozivaju da poboljšate kvalitetu života sebi i svojim bližnjima“, piše na internetskim stranicama 24sata.

Email/priču obavezno je poslati do 3. svibnja, a dobitnik će biti proglašen 5. svibnja 2017.

"Od 20. travnja do 3. svibnja u 23:59 sati ispričajte nam pozitivnu priču u kojoj su glavni junaci vaši bližnji, osobe s invaliditetom, a autoru priče koja nas najviše osvoji, u suradnji s ROG HOLI RUN&FEST-om, poklanjamo jedna invalidska kolica s posebnom prilagodbom. Želimo nekome kome je to potrebno pružiti potporu u kretanju uz bolju funkcionalnost kolica i poboljšati kvalitetu života. A 13. svibnja 2017. na zagrebačkom Jarunu od 15.00 sati počinje nikad viđena zabava u Hrvatskoj!“, istaknuto je u sponzoriranom članku na internetskim stranicama 24sata.

Nadalje, u tekstu je objašnjeno da ROG HOLI RUN&FEST prvi puta u Hrvatskoj, za sve uzraste, obitelji s djecom i osobe s invaliditetom, organizira utrku trkača, rolera i veliki DJ party u samoj ciljnoj areni utrke.

"Cijeli događaj upotpunit će šarenilo živopisnih holi boja kojima će se posipati sudionici dužinom cijele trase utrke i koje će dodatno uzavrijeti atmosferu. Na ROG HOLI RUN&FEST-u slavit će se pokret i jednakost te poticati na kretanje, bez obzira na ograničenja u kretanju, a na kraju utrke sudionike očekuje veliki DJ party uz Vanillaz i Kostu Radmana te razne animacije i food and drink corner.

Ulaznice za utrku i party, po cijeni od 50 kuna, mogu se nabaviti online, u sustavu Entrio, a sve informacije o događaju možete pročitati na stranici www.holirunfest.com ili na Facebooku HoliZagreb.

Ovim događanjem Zagreb će dobiti, još jedan u nizu, vrhunskih sadržaja i svrstati se među najveće svjetske metropole koje su poznate po utrkama u bojama", napisano je u navedenom sponzoriranom tekstu.

Klaudija Klanjčić