Kako prepoznati nasilje u vezi

Predavanje "Kako prepoznati nasilje u vezi i upravljati emocijama" u organizaciji Centra za edukaciju i savjetovanje "Sunce" održat će se 25. kolovoza 2015. godine u 19 sati u knjižnici Knežija na adresi Albaharijeva 7

 

Znate li da je čak 15 posto osoba doživjelo neku vrstu nasilja u vezi, da pojedini obrasci nasilnog ponašanja budu percipirani kao nešto što je samo privremeno, iako nasilno ponašanje može trajati godinama, da postoje različite vrste nasilja u vezi, a svako od njih ostavlja dugoročne posljedice na žrtvu, da žrtva može nesvjesno podržavati nasilne obrasce ponašanja nasilnika, da nasilje mijenja pogled na život.

Želite li prevenirati ovakvu vrstu veze i naučiti kako upravljati emocijama dođite na predavanje.Na predavanju ćete naučiti: oulozi emocija – učenje o emocijama je učenje o sebi. Prepoznati različite vrste nasilja u vezi. Kako i gdje potražiti pomoć ili kako pomoći osobi koja je doživjela nasilje. Što je to "Kotač nasilja" i koji su obrasci ponašanja nasilnika, a koji žrtve.

Predavanje je besplatno i financirano od strane Ministarstva socijalne politike i mladih u sklopu projekta "Nasilje nije ljubav".

Za sudjelovanje na predavanju prijavite se na e-mail adresu:maria.tomic.preiner@ti-si-sunce.hr ili na mobitel 091 516 0489.

 

In-Portal