Humanitarna akcija za Rebeku Radić

Šesnaestogodišnja Rebeka Radić iz Primoštena boluje od koštanog tumora na klivusu, prije dvije godine u Hrvatskoj joj je otklonjen dio tumora. Novi nalazi pokazali su da se tumor vratio, te liječnici predlažu novu operaciju u klinici University of Pittsburgh Medical Center

Navedena bolnica je jedina ponudila operaciju koja garantira 100 postotni učinak. U akciji organiziranoj od strane mladih Primoštena pod nazivom "Život nema cijenu" prikupljanje novaca za Rebekino liječenje odazvao se veliki broj Primoštenaca, udruga i pojedinaca.

Pozivaju se svi u mogućnosti da se odazovu i prisustvuju u Primoštenu, petak 8. svibnja malonogometnom  turniru "4 kafić" s početkom u 15.30 sati i nakon toga u 20 sati velikiom humanitarnom koncertu na  primoštenskoj plaži Mala Raduča. Sa šibenske gradske tržnice kreću autobusi u 18 i 19 sati, a osiguran je i besplatan povratak.

Malonogometnom turniru pridružiti će se i Ćiro Blažević, a na koncertu će nastupiti TBF, Goran Karan, Alen Nižetić, Klapa Maslina, Bagatini, Show Legende i brojni gosti iznenađenja.
Pomoći Rebeki da ode u Ameriku možete i pozivom na broj 060 92 02 te tako donirati 6,25 kuna (PDV uključen).

Donaciju možete uplatiti na : MALONOGOMETNI KLUB PRIMOŠTEN – Drugi račun za potrebe klijenta , PRIMOŠTEN, račun kod PBZ Primošten, IBAN: HR77 2340 0091 5107 1923 2
poziv na broj: 02 – 29121998 (datum rođenja Rebeke Radić).

 

Tekst i foto: Božica Ravlić