Otvoreno učilište Algebra: Besplatne radionice za one koji su željni novih znanja i vještina

Na besplatnoj radionici "Kako do novca iz EU fondova“ najbolji hrvatski konzultanti upoznat će vas s mogućnostima financiranja iz ovih fondova

 

Algebra, otvoreno učilište, nudi niz besplatnih predavanja iz najtraženijih zanimanja na tržištu rada. Edukacija u obliku šestosatne radionice je potpuno besplatna, a možete je pohađati u učionici, ali i online putem računala u domu, tableta u vlaku ili mobitela gdje god možete ostvariti internetsku vezu.

Nema razloga da već ovoga mjeseca ne svladate dio znanja i upoznate se sa svijetom programera, web ili grafičkih dizajnera, IT certifikata, voditelja EU projekata, samostalnih knjigovođa, sistemskih i mrežnih administratora, stručnjaka za internetski marketing i brojnih drugih zanimanja. Željni ste edukacije, novih znanja i vještina, boljeg posla, inspiracije za budućnost bez granica? Prijavite se na besplatne Algebrine radionice koje kreću od 23. veljače.

Kako do novaca iz EU fondova - Hrvatskoj se godišnje nudi čak 1,5 milijardi eura bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije. Na besplatnoj radionici "Kako do novca iz EU fondova“ najbolji hrvatski konzultanti upoznat će vas s mogućnostima financiranja putem EU fondova, te što je potrebno učiniti i svladati da bi novci završili u budžetu vlastite ili tvrtke za koju radite. Radionicu je moguće pohađati u učionicama Algebra centara u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Dubrovniku.

Na besplatnoj radionici "Mali trikovi sistemskog administriranja“ otkrijte kojim se znanjima koriste IT stručnjaci kako bi postavili, a zatim i osigurali nesmetan rad operativnih sustava i računalnih mreža. Uđite u svijet IT administratora uz primjer njihova rada na najnovijem Microsoft operativnom sustavu. Radionicu je moguće pohađati u učionicama Algebra centara u: Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici, Sisku i Kutini.
Kreiranje identitete kojima se privatne i pravne osobe predstavljaju na internetu obuhvaća široko znanje. Na besplatnoj radionici "Od ideje do web stranice“ otkrijte što je potrebno da bi svoj, ili proizvod i uslugu klijenta, uspješno predstavili u virtualnom svijetu. Osim vizualnih komponenti upoznajte se i s tehničkim znanjima potrebnima za uspješno publiciranje stranice na web server. Radionicu je moguće pohađati u učionicama Algebra centara u Splitu, Zadru, Dubrovniku, Slavonskom Brodu, Bjelovaru, Koprivnici, Sisku i Kutini.

Radionice su dostupne i online za sve zainteresirane polaznike iz cijele Hrvatske.

Prijaviti se možete na web stranici www.algebra.hr

In Portal