Rijeka ljubavi: Paketi koji život znače za socijalno najugroženije obitelji

Nakon gostovanja predsjednice Udruge Štefice Čučak u tv emisiji Elizabete Gojan 'Damin gambit' prepoznata je važnost ljudske solidarnosti i međusobnog pomaganja

Štefica Čučak u akciji darivanja

Humanitarna udruga 'Rijeka ljubavi', u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Osijeka, 18. prosinca (četvrtak) u 19 sati u sportskoj dvorani Elektrotehničke i Prometne škole, Istarska 3, organizirat će podjelu božićnih paketa socijalno ugroženim osobama.

Uz pomoć Branka Ostovića, tvrtke Žito i građana Republike Hrvatske umjesto planiranih 400, osigurana su 600 paketa. Nakon gostovanja predsjednice Udruge Štefice Čučak u televizijskoj emisiji Elizabete Gojan 'Damin gambit' prepoznata je važnost ljudske solidarnosti i međusobnog pomaganja.

"Zahvaljujemo svima koji su još jednom pokazali da Republika Hrvatska nije u rukama loših gazda pojedinaca, već je čini narod velika srca. Svojom dobrotom i plemenitošću omogućili ste da taj veliki dan, Božić, socijalno ugroženi građani provedu sa svojim najmilijima uz veselje i nešto više od stare korice kruha. U ime svih obitelji u potrebi s područja Grada Osijeka i Županije od srca svim donatorima i ljudima dobre volje, kao i medijima koje prate naš rad, veliko hvala od članova i volontera Udruge „Rijeka ljubavi“, kazao je tajnik Udruge Momir Antić.

In Portal

 

Povezane vijesti