Centar za rehabilitaciju Silver: Proglašenje tvrtki – kumova budućih pasa pomagača

Poslodavci koji prihvate kumstvo podizat će svijest o važnosti uloge pasa pomagača u životu osoba s invaliditetom

 

U sklopu 'Cute dog' kampanje Centra za rehabilitaciju Silver, psi pomagači i djelatnici Centra pozivaju Vas na javno 'Proglašenje tvrtki – kumova budućih pasa pomagača' koje će se održati u prostorijama Centar za rehabilitaciju Silver (Štefanovec 34, Zagreb) 17. prosinca s početkom u 15 sati. Tvrtke – kumove proglasit će ambasadorice 'Cute dog' kampanje Barbara Kolar i Rujana Jeger.

Poslodavci uključeni u 'Cute dog' kampanju postat će kumovi budućim psima pomagačima i pružati podršku radu Centra za rehabilitaciju Silver te podizati svijest o važnosti uloge pasa pomagača u životu osoba s invaliditetom. Pet marljivih četveronožnih prijatelja: Dama, Heaven, Hilla, Hope i Urban, dobit će kumove koji će im biti podrška te pratiti razvoj njihove karijere.

Dama - kao što i samo ime govori: osjećajna, pristojna i svakog u potpunosti osvaja svojim šarmom

Heaven - veseljak, prava glumica i zafrkantica, samo nebo joj je granica

Hilla - čvrsta kao stijena, točno zna što hoće, a toliko je slatka da će to lako i dobiti

Hope - uz nju nema crnih dana, izmamit će vam osmijeh na lice svojom dječjom razigranošću

Urban - pravi urbani tip, spreman za akciju no unatoč macho izgledu osjećajan i privržen.

Tvrtke - kumovi će biti redovito informirane o odrastanju i školovanju, napretku i naposljetku o 'radnom mjestu' svog psa kumčeta. Pridružite nam se na blagdanskom druženju uz naše pse, ambasadorice Centra, Rujanu Jeger i Barbaru Kolar te predstavnike tvrtki Lidl Hrvatska d.o.o, portala MojPosao, Instrumentaria d.d. , JGL d.d. i Veleučilište VERN.

Centar Silver da potvrdite svoj dolazak do utorka 16. prosinca do 12 sati na mail centar.silver@czrs.hr ili telefonom na 01/239-4451, kako bi pripremili mali znak pažnje koji će Vas čekati ispod božićnog drvca u Centru Silver.

In Portal

Foto: Anto Magzan/PIXSELL