Legendarna američka komičarka Joan Rivers umrla u 81. godini

Komičarka poznata po svom zajedljivom humoru imala je dugu karijeru, a komentirala je i loš izbor odjeće holivudskih slavnih osoba


Američka komičarka Joan Rivers umrla je u četvrtak u New Yorku u 81. godini, tjedan nakon zatajenja srca tijekom ambulantnog postupka liječenja, rekla je njezina kći u priopćenju.

"S velikom tugom objavljujem smrt moje majke, Joan Rivers. Preminula je mirno u 13.17 (19.19 po srednjoeuropskom vremenu) okružena s obitelji i bliskim prijateljima", rekla je Melissa Rivers.

Komičarka poznata po svom zajedljivom humoru imala je dugu karijeru, a zadnje je vodila Fashion Police na kanalu E!. komentirajući loš izbor odjeće hollywoodskih slavnih osoba.

"Najveća sreća moje majke bila je da nasmijava ljude. Mada je to sada teško činiti znam da bi njezina posljednja želja bila da se uskoro vratimo smjehu", dodala je Mellisa Rivers.

Rivers je prestala disati i pretrpjela zatajenje srca u New Yorku prošloga tjedna tijekom postupka na glasnicama i stavljena je na aparate za državanje života u bolnici Mount Sinai na Manhattanu.

Hrapava glasa, rođena u Brooklynu Rivers je postala stand-up komičarka nakon što je pisla skečeve za televizijsku emisiju The Ed Sullivan Show. Kasnije je postala redovit gost-domaćin Johnnyja Carsona na NBC-ovom The Tonight Show.

Hina

 

Povezane vijesti