DON KIHOT udruga za terapijsko jahanje traži volontere

Ako ne znaš što bi sam/a sa sobom ovoga ljeta, zaputi se ni manje ni više nego u štalu i postani suradnik i prijatelj udruge za terapijsko jahanje Don Kihot

 

Iz udruge za terapijsko jahanje DON KIHOT uputili su poziv: Ako ne znaš što bi sam/a sa sobom ovoga ljeta, zaputi se ni manje ni više nego - na štalu! Pozivamo te da postaneš donkihotovac/donkihotovka i skupa sa starosjediocima loviš boju koseći travu i nabijaš kondiciju lopatajući. Kupanje u znoju se podrazumijeva.

Potrebna nam je pomoć pri održavanju imanja i vođenju brige o konjima. Radni je dan podijeljen u dvije smjene: 8-14 i 14-20h a vikendom su radne akcije. Program terapijskog jahanja nesmetano teče i ljeti, zavisno o dogovoru voditeljica i roditelja djece uključene u isti.

Udruga za terapijsko jahanje DON KIHOT djeluje s ciljem poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom, djece s teškoćama u razvoju i marginaliziranih društvenih skupina putem interakcije s konjima, kao i promoviranja volonterizma i suradničkog odnosa sa životinjama.

Dobra je volja za početak, jedini preduvjet daljnjem volonterskom angažmanu, ovisno o tvom slobodnom vremenu, a sva praktična znanja i vještine, od čišćenja bokseva i timarenja konja do zabijanja čavala i okopavanja vrta stječu se direktnim uplivom u rad Udruge.

Susreti, sastanci i događanja na imanju u Markovom Polju po dogovoru, a više možete saznati na web stranici: http://www.donkihot.hr/index.phpoption=com_content&view=frontpage&Itemid=53

 

In Portal