Međunarodno prvenstvo u stolnom tenisu Grada Samobora za osobe s invaliditetom

3. Međunarodno otvoreno prvenstvo grada Samobora u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom će se održati 7. lipnja u Sportskoj dvorani Samobor, ulica Andrije Hebranga 26a sa početkom u 10 sati. Pravo sudjelovanja imaju svi stolnotenisači s invaliditetom koji imaju nacionalne ili međunarodne klasifikacije


Natjecanje će se odvijati po kategorijama ukoliko u svakoj kategoriji bude prijavljeno 4 ili više igrača. U slučaju da ne bude dovoljan broj igrača po kategorijama onda će se formirati slijedeće skupine: žene kolica; muški kolica; žene stojeća; muški stojeći, kategorija 11.
Ukoliko u nekoj skupini bude prijavljeno manje od 4 igrača natjecatelji se spajaju sa sliedećom srodnom skupinom, osim kategorije 11.
Stojeće kategorije igraju na Tibhar stolovima, sjedeće na Elan Cornillou stolovima, loptice joola 3 star. Sude suci iz sudačke organizacije Hrvatske sa međunarodnim licencama. Osigurani su pomagači, sakupljači loptica.
Ždrijebanje se vrši na temelju rezultata sa Državnog prvenstva Hrvatske 2014 i međunarodne rang liste ITTF Para Table. Prednost kod odabira nositelja grupa ima plasman na međunarodnoj rang listi do 20-og mjesta.
Igrači se prijavljuju ili samostalno ili preko klubova do 4. lipnja 2014.godine. Ždrijeb po grupama obavit će se 05.6.2014 i bit će objavljen na web stranici Udruge invalida Samobora i Svete Nedelje.
Za sve igrače osiguran je besplatan ručak i voda za piće u dvorani! Svi igrači iz ostalih zemalja pozivaju se da na vrijeme prijave dolazak zbog rezervacija u Hotelu Holiday u Zagrebu, koji ima sve sobe prilagođene i za osobe sa invaliditetom.
Za prijave i rezervacije obratiti se:
Viktor Jozić; mobitel: 00385 91 333 6 774, email: stki.sam.svn@gmail.com, ili Nives Krčelić; 00385 91 333 6 719
Cijene smještaja u hotelu Holiday Zagreb:
Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi : 165 kn
Noćenje, doručak i večera u dvokrevetnoj sobi : 240 kn

In-Portal