Luka Modrić i Mario Mandžukić odmjerit će snage u polufinalu Lige prvaka

Ždrijeb je tako donio polufinalni par između klubova naših reprezentativaca Luke Modrića i Marija Mandžukića. Kuglice s imenima klubova izvlačio je proslavljeni Portugalac Luis Figo, koji je dio svoje bogate karijere proveo u Real Madridu

U Nyonu je održano izvlačenje polufinalnih parova u natjecanjima Lige prvaka i Europske lige.

Ždrijeb je tako donio polufinalni par između klubova naših reprezentativaca Luke Modrića i Marija Mandžukića. Kuglice s imenima klubova izvlačio je proslavljeni Portugalac Luis Figo, koji je dio svoje bogate karijere proveo u Real Madridu. Upravo je Realu za protivnika izvukao FC Bayern.

Drugi polufinalni par su Chelsea i Atletico Madrid, Dodajmo kako je UEFA dopustila nastup vrataru Thibautu Courtoisu koji je na posudbu u Atletico Madridu došao upravo iz Chelsea. Špekuliralo se kako neće imati prava nastupa za Španjolce jer je dio ugovorne klauzule o posudbi da igrač ne smije nastupati protiv Chelsea. Prve utakmice su na rasporedu 22./23. travnja a uzvrati su sedam dana kasnije, finale Lige prvaka igra se u Lisabonu 24. svibnja. Osim Lige prvaka izvučeni su i polufinalni parovi Europske lige, tako Sevilla predvođena našim Ivanom Rakitićem igra protiv Valencije, a drugi par je Benfica i Juventus. Prve utakmice igraju se 24. travnja dok su uzvrati 1. svibnja. Domaćin finala je Torino 14. svibnja. 

M. D.