Transfer godine: Ivan Rakitić od ljeta suigrač Luke Modrića u Real Madridu

Španjolska radijska postaja Cadena Cope izvijestila je kako je Realov menadžer Jose Angel Sanchez stupio u kontakt s Rakitićevim bratom i agentom. Sanchez je potvrdio da je Real Madrid spreman dovesti Rakitića kako bi činio tandem u veznom redu s Lukom Modrićem

Hrvatskog reprezentativca i kapetana Seville, Ivana Rakitića kupio je Real Madrid za 15 milijuna eura. Osim novca, u smjeru Seville na posudbu ide još jedan igrač Reala.

U srijedu je španjolska radijska postaja Cadena Cope izvijestila je kako je Realov menadžer Jose Angel Sanchez stupio u kontakt s Rakitićevim bratom i agentom. Sanchez je potvrdio da je Real Madrid spreman dovesti Rakitića kako bi činio tandem u veznom redu s Lukom Modrićem.  Nedavno je Sevilla pobijedila Madriđane upravo Rakitićevom zaslugom, kada je bio asistent za pobjedonosni gol. Prije par tjedana Rakitić je odabran za igrača sezone od strane svoga dosadašnjeg kluba u Primeri u kojoj je postigao 11 golova i 11 asistencija.

Spomenimo kako je Porto na domaćem terenu slavio protiv Seville 1:0 u Europskoj ligi. Veseli činjenica da je naš veznjak riješio pitanje gdje će nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu nastaviti svoju karijeru.

M. D. 

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL