Splitski studenti pokrenuli humanitarnu akciju za usamljene, bolesne i djecu bez roditelja

Studenti su pozvali sve građane da svoje vrijeme daruju usamljenima, bolesnima, djeci bez roditelja i svima kojima je potrebna pomoć te da svojim odzivom svjedoče da je njihova akcija ljubav koja je postala vidljiva

Splitski studenti danas će početi humanitarnu akciju "Dobro srce studenta Splita" tijekom koje će do 10. travnja prikupljati namirnice, odjeću, obuću, higijenske potrepštine i igračake za djecu siromašnih obitelji Splita i okolice.
Studenti su pozvali sve građane da svoje vrijeme daruju usamljenima, bolesnima, djeci bez roditelja i svima kojima je potrebna pomoć, te da svojim odzivom svjedoče da je njihova akcija ljubav koja je postala vidljiva.

Inicijator akcije Marijan Bašić napomenuo je da je korizma najbolje vrijeme da se prisjetimo onih kojima je potrebna pomoć. Tu humanitarnu akciju, koja se održava petu godinu zaredom, organizirali su, uz ostale, Studentski centar iz Splita, Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije, Sveučilište u Splitu i Studentski zbor Sveučilišta u Splitu.

Hina

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL