Otvoreno prvenstvo Grada Zagreba za osobe s invaliditetom u stolnom tenisu

Najuspješnija ekipa na prvenstvu bila je iz Zagreba, a to je Stolnoteniski klub invalida URIHO koji su bili pobjednici u sve četiri kategorije te su ukupno osvojili 8 medalja. Prvenstvo je bilo uvertira za državno prvenstvo u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom koje se održava u Malinskoj na Krku od 4 do 6. travnja

Na Zagrebačkom velesajmu 30. ožujka održano je Otvoreno prvenstvo grada Zagreba za osobe s invaliditetom u stolnom tenisu, a organizator natjecanja bio je Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom.

Nastupilo je 42 stolnotenisača i stolnotenisačica koji su se natjecali u četiri kategorije (kolica, žene, muški stojeći i kategorija 11), ana prvenstvo su došli klubovi iz Bjelovara, Velike Gorice, Samobora i, naravno, Zagreba. Najuspješnija ekipa na prvenstvu bila je iz Zagreba, a to je Stolnoteniski klub invalida URIHO koji su bili pobjednici u sve četiri kategorije te su ukupno  osvojili 8 medalja. Prvenstvo je bilo uvertira za državno prvenstvo u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom koje se održava u Malinskoj na Krku od 4 do 6. travnja.

Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom na prvenstvu će predstavljati ekipe Stolnoteniskog kluba invalida URIHO s 33 natjecatelja, STKI Sidra te STKI Zagi. Prema najavama trebao bi ih doći bodriti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Na prvenstvu bi prema očekivanjima trebalo nastupiti više od 300 natjecateljica i natjecatelja iz cijele države. U sklopu prvenstva odigrat će se i prijateljski susret između Hrvatske i Srbije.

Rezultati Otvorenog prvenstva grada Zagreba za osobe s invaliditetom u stolnom tenisu:
Kolica:
1. Mirko Marić (STKI URIHO)

2. Mladen Rajković (STKI Bjelovar)

3.  Jelena Šišić (STKI Samobor)

Žene:
1. Snježana Ivčević (STKI URIHO)

2. Vukosava Jurčić Sidra)

3. Vesna Pavlinek (STKI URIHO)

Muški stojeći:
1. Radovan Kavur (STKI URIHO)

2. Stipo Jozić (STKI URIHO)

3. Pavao Jozić (STKI Samobor)

Kategorija 11:
1. Martin Pandel (STKI URIHO)

2. Dino Mikrut (STKI URIHO)

3. Danijel Šetrajčić (STKI URIHO)

Marko Damjanović