Pripovjedno kazalište svestrane umjetnice Jadranke Bargh

Jadranka Bargh, autorica, dramaturginja i scenaristica, nakon dugogodišnjeg boravka u Velikoj Britaniji, gdje je studirala glumu i kreativno pisanje, te na Novom Zelandu, po povratku u Hrvatsku surađuje s brojnim profesionalnim kazalištima

Pripovjedno kazalište je autorsko djelo kazališne umjetnice Jadranke Bargh, a predstavlja kombinaciju elemenata pripovijedanja tzv. Storytelling pantomime i predmetnog kazališta. Umjetnica za izvore najčešće koristi mitove, legende, bajke i pripovijetke iz svih kutaka svijeta.

Uživajte u kazališnoj predstavi "Dugi, široki i brzooki" autorice Jadranke Bargh u utorak 25. ožujka u Knjižnici Silvija Strahimira Kranjčevića, Zapoljska 1, s početkom u 19 sati. Ulaz na predstavu je slobodan.
Jadranka Bargh, autorica, dramaturginja i scenaristica, nakon dugogodišnjeg boravka u Velikoj Britaniji, gdje je studirala glumu i kreativno pisanje, te na  Novom Zelandu, po povratku u Hrvatsku surađuje s profesionalnim kazalištima (Kazalište lutaka Zadar, Žar ptica, Zagrebačko kazalište lutaka, 'Ivana Brlić Mažuranić' iz Slavonskog Broda, Mala scena, Istarsko narodno kazalište), producentskim kućama (Zagreb film, Croatia film, 4 film) te kulturnim centrima. Kao autorica sudjeluje na kazališnim i filmskim festivalima - PIF; Naj, naj, naj festival; Kazališni festival u Virovitici; Susreti profesionalnih kazališta za djecu i mlade hrvatskog centra Assitej u Čakovcu; filmski festival Dani hrvatske animacije.

In-Portal