DES voli Hajduk: Najveća zaštitna radionica u Dalmaciji radi dresove za Bile

"Drago mi je što naša tvrtka na ovaj način može pomagati dva splitska simbola, Hajduk i KK Split kojem smo pružili ruku kada to nije nitko htio. Ovo ne bi bilo moguće da tvrtka nije ostvarila iznimne poslovne rezultate u posljednje tri i pol godine", kaže uz ostalo ravnatelj DES-a Mario Meštrović

Najveća dalmatinska ustanova za zapošljavanje osoba s invaliditetom DES očito nema sluha za recesiju. Njima i dalje, hvala Bogu, dobro ide što dokazuje i novi poslovni angažman sklopljen s dva splitska gradska amblema - Hajdukom i Košarkaškim klubom Split (bivšom Jugoplastikom). DES će za njih naime proizvoditi sportsku opremu takve kvalitete na kojoj bi im mogli pozavidjeti i znatno brendiraniji svjetski proizvođači.

"Drago mi je što naša tvrtka na ovaj način može pomagati dva splitska simbola, Hajduk i KK Split kojem smo pružili ruku kada to nije nitko htio. Ovo ne bi bilo moguće da tvrtka nije ostvarila iznimne poslovne rezultate u posljednje tri i pol godine. Spomenuta 32 artikla će se distribuirati širom Hrvatske, putem Hajdukovog shopa, a nadam se da će i trgovački lanci prepoznati ovaj potez. Od svakog prodanog artikla dio zarade ide Hajduku, ali pomaže i osobama s invaliditetom, tako da pozivam sve navijače i ljude dobre volje da ubuduće ove službene proizvode",  kazao je ravnatelj DES-a Mario Meštrović.

In-Portal