Blanka Vlašić otputovala u Irsku 'na kompletan remont'

"Budući da je tetiva sad već u jako dobrom stanju, pretpostavka je da će ovim tretmanima ozljeda postati stvar prošlosti", optimistički je najavila put u Irsku heroina hrvatske atletike

Naša najbolja skakačica u vis Blanka Vlašić otputovala je danas u Irsku na jednotjedni tretman kod poznatog fizioterapeuta Anthonyja Geoghegana, s obzirom da u Goeteborgu, Pragu i Sopotu Blanka nije osjetila nikakvu bol, za očekivati je da će ovim posjetom 'stara' ozljeda Ahilove tetive biti u potpunosti sanirana.
"Idem u Irsku, da tako kažem, na kompletan remont. Radit ćemo tretmane na tetivi i zglobu, još jednu turu ultrazvučne šok-terapije, ali i na ostalim mišićima i tetivama. Nakon teških treninga i ovih nekoliko natjecanja, organizam treba dovesti na startnu poziciju, da ne bude nikakvih zaostalih tegoba uoči početka proljetnog trenažnog ciklusa", rekla je Blanka i najavila da će se terapija sadržavati kombinaciju ultrazvučnih šok-valova, manualne terapije i masaže te vježbe rehabilitacije.

"Budući da je tetiva sad već u jako dobrom stanju, pretpostavka je da će ovim tretmanima ozljeda postati stvar prošlosti", optimistički je najavila put u Irsku Blanka Vlašić.

Hina

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL