Sjedeća odbojka: IOK Zagreb pokazao zavidnu kvalitetu u Zadru

Zagrebaši su u utakmicu ušli opušteno protiv OKI Zadra i nedovoljno zagrijani što ih je umalo koštalo gubitka seta. Zadrani su na početku susreta stvorili prednost od pet bodova razlike, što su uspješno održavali sve do pred kraja seta

IOK Zagreb pobjednički je odradio gostovanje u Zadru gdje je u sklopu 7. kola Hrvatske lige sjedeće odbojke, Liga za prvaka savladao OKI Zadar i KSO Knin 95.
Zagrebaši su u utakmicu ušli opušteno protiv OKI Zadra i nedovoljno zagrijani što ih je umalo koštalo gubitka seta. Zadrani su na početku susreta stvorili prednost od pet bodova razlike, što su uspješno održavali sve do pred kraja seta. Ipak u odlučujućim trenucima koncentriraniji su bili  igrači koje vodi Goran Leko i set je otišao na stranu IOK Zagreba.
U druga dva seta Zagreb nije dopustio nikakvo iznenađenje. Igrači Zagreba su iskusno i rutinirano držali sve konce igre u svojim rukama i na kraju zasluženo slavili sa 3:0 (26:24, 25:13, 25:18).
Zagreb je s dobrom igrom nastavio također i protiv Knina te je bez većih problema došao do uvjerljive pobjede 3:0 (25:13, 25:15, 25:22).

M. D.