Srcem, glumom i plesom za Doru: Akcija za djevojčicu oboljelu od leukemije

Dora je jedna od djevojčica koja je prije osam godina bila u prvoj generaciji Plesne igraonice 'Početnice', a svoj plesni put nastavila je kao članica Baletnog studija te uskoro postala "zrela" balerina koja je zaplesala i na špic papučicama. Potpora joj stiže od prijatelja iz OŠ Franje Krežme, iz njezine župe Sv. Petra i Pavla i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića

Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku uz pomoć prijatelja organizira humanitarnu priredbu pod nazivom "Srcem, glumom i plesom za Doru!", 8. ožujka s početkom u 18 sati.

U programu će nastupiti svi studiji kazališta Branka Mihaljevića: Plesna igraonica Početnica, Baletni studio, Dramski studio i Dramski studio za srednjoškolce, a u programu sudjeluju i gosti Glazbene škole Franje Kuhača.
Dora Jurković, 13-godišnja djevojčica do nedavno živjela je kao njeni vršnjaci i uživala u satima baleta. Život joj se promijenio u trenutku kad se saznalo da boluje od leukemije. Borba s teškom bolešću još traje,  i njoj kao i roditeljima potrebna je pomoć.
Dora je jedna od djevojčica koja je prije osam godina bila u prvoj generaciji Plesne igraonice 'Početnice',  a svoj plesni put nastavila je kao članica Baletnog studija, te uskoro postala "zrela" balerina koja je zaplesala i na špic papučicama. Potpora joj stiže od prijatelja iz OŠ Franje Krežme, iz njezine župe Sv. Petra i Pavla i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića.
Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti na blagajni Kazališta, Trg bana Josipa Jelačića 19,  Osijek od 8 do 15 sati ili rezervirati na 031 501 485 i e-mailom djecje.kazaliste@os.t-com.hr. Sav prihod od kupljenih ulaznica namijenjen je za pokrivanje troškova Dorinog liječenja.
Odazovite se i prisustvujte ovom humanitarnom događanju u nastojanju da Dora ponovno stane u svoje baletne papučice i zapleše kroz život.
Možete pomoći i uplatom na račun u Hypo banci na ime Ivana Lončar IBAN HR 0225000093221550250

In-Portal