Humanitarna akcija: Pomozimo Saldinu Đuheri da kupi elektromobil za osobe s invaliditetom

"Elektrobicikl koji trenutačno imam star je sedam godina i ima poprilično slabu bateriju te s njim ne mogu prijeći veću udaljenost. Budući da imam mišićnu distrofiju, bez adekvatnog vozila teško da mogu obnašati funkciju tajnika u boćarskom klubu osoba s invaliditetom 'Željko Klepač' - URIHO", stoji, uz ostalo, u priopćenju Saldina Đuhere

"Zovem se Saldin Đuhera. Uz privatne obaveze, također obnašam i funkciju tajnika u boćarskom klubu osoba s invaliditetom 'Željko Klepač' - URIHO gdje i nastupam u kategoriji rekreacije. Kako bih mogao uspješno obnašati klupske obaveze i bio mobilniji, hitno trebam elektromobil za osobe s invaliditetom.

Budući da živim s roditeljima koji, nažalost, mnogo puta zbog zdravstvenih problema ne mogu otići do dućana, ja sam Saldin (desno) u školi kuhanja majstora kulinarstva Vedrana Habelaprimoran obaviti kupnju. Stvari poput odlaska kod liječnika, u poštu, banku ili tržnicu bez ovog prijevoznog sredstva za mene su gotovo nezamislive. Sva navedena mjesta udaljena su i do tri kilometra od moje kuće. Cijena novog eletromobil iznosi 5.000 kuna.

Elektrobicikl koji trenutačno imam star je sedam godina i ima poprilično slabu bateriju te s njim ne mogu prijeći veću udaljenost. Novi elektroromobil bi mi donio veliko olakšanje, jer je puno lakši i agilniji od elektrobicikla, te ga lako mogu nositi kad idem na neko putovanje. Ovim putem Vas želim zamoliti za donaciju kako bih mogao ostvariti veću neovisnost,. S obzirom na to da bolujem od lakšeg tipa misićne distrofije, ovo prijevozno sredstvo bi mi bilo od velike pomoći.  Svaka donacija je dobrodošla i unaprijed sam zahvalan. Broj žiro računa na koji možete uplatiti željeni iznos je: Privredna banka Zagreb HR212340009-3102822368", obraća se Saldin Đuhera ljudima dobra srca.

In-Portal