Cibona će oštro kazniti Martina Junakovića zbog sramotnog ispada na društvenoj mreži

Junakovića očekuje kazna jer je na Twitter profilu nazvao Jusufa Nurkića iz Cedevite "balavim Balijom". Junaković je uvrijedio 19-godišnjeg centra Cedevite jer je uoči utakmice Cibona - Partizan na Twitteru napisao "Ajmo Grobari! Demonstration of basketball soon! (Uskoro demonstracija košarke")

Vodstvo košarkaškog kluba Cibona pokrenulo je stegovni postupak i najavilo kaznu za Martina Junakovića zbog njegova neprimjerenog istupa na jednoj od društvenih mreža.
"Cibona se u potpunosti ograđuje od sramotnog istupa našeg igrača Martina Junakovića na društvenoj mreži. Klub je poduzeo stegovne mjere i Junaković će radi nepromišljenog natpisa biti kažnjen," poručili su iz redova 'vukova'.

Junakovića očekuje kazna jer je na Twitter profilu nazvao Jusufa Nurkića iz Cedevite "balavim Balijom". Junaković je uvrijedio 19-godišnjeg centra Cedevite jer je uoči utakmice Cibona - Partizan na Twitteru napisao "Ajmo Grobari ! Demonstration of basketball soon! (Uskoro demonstracija košarke".

Kada je shvatio što je učinio Cibonin mladić se ispričao: "Iskreno žalim i ispričavam se svima koje sam svojim postupkom uvrijedio. Nisam razmišljao i reagirao sam u afektu. Neće se ponoviti," napisao je Junaković.

Hina

Foto: Marko Prpić/PIXSELL