Vukovarsko – srijemska županija sufinancirat će projekte udruga koje provode terapijsko jahanje

Ukupno planirana vrijednost natječaja je 7.000,00 eura. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu/programu je 1.000,00 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu/programu je 5.000,00 eura

 

Vukovarsko-srijemska županija kao davatelj financijske potpore poziva udruge za terapijsko jahanje koje djeluju na području Vukovarsko-srijemske županije čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti, da prijave svoje projekte i programe koje se temelje na potrebama zajednice, a prema načelima djelovanja za opće dobro.

Udruge mogu prijaviti projekt/program za sljedeća programska područja djelovanja: rad s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, profesionalno izvođenje terapijskog jahanja kroz rehabilitaciju i rekreaciju za djecu i osobe s invaliditetom i promicanje psihofizičko zdravlja osoba s invaliditetom te njihova socijalizacija. Ukupno planirana vrijednost natječaja je 7.000,00 eura.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu/programu je 1.000,00 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu/programu je 5.000,00 eura. Prijavitelj projekta ima obvezu namjenskog korištenja sredstava, a županija ima pravo izvršiti kontrolu namjenskog korištenja sredstava.

Udruga može prijaviti i ugovoriti samo jedan projekt/program u okviru ovog natječaja, na razdoblje provedbe do 31.prosinca 2023. godine. Ista udruga može biti partner na više projekata ili programa unutar prioritetnih područja natječaja. Prijavitelj može djelovati u partnerstvu sukladno uvjetima prihvatljivosti koji vrijede za partnere. S udrugama kojima će biti odobrena financijska sredstva, Vukovarsko-srijemska županija će sklopiti ugovor kojim će detaljnije propisati prava i obveze potpisnika.

Rok za podnošenje prijedloga projekata/programa je 30. kolovoza 2023. godine, a sva sva pitanja vezana uz ovaj Javni natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem najkasnije do 25. kolovoza 2023. godine, slanjem upita na adresu elektroničke pošte andrijana.dujmic@vusz.hr i sanja.slavic@vusz.hr .

Više informacaija o natječaju nalazi se ovdje.