UIR ZAGREBA Najava za manifestaciju 'Šest suza za Zlatka Bočkala'

Koncertom se obilježava sjećanje na predsjednika Udruge invalida rada Zagreba Zlatka Bočkala, profesora psihologije

Suza za Zlatka Bočkala, arhiva.

 

Udruga invalida rada Zagreba (UIR Zagreba) organizira koncert amaterskih pjevačkih zborova pod nazivom 'Šest suza za Zlatka Bočkala' u Zagrebu, 13. travnja 2023., na velikoj pozornici u Parku Maksimir, na adresi Maksimirski perivoj 1, u vremenu od 17 do 19 sati, pod pokroviteljstvom Hrvatskog društva skladatelja.

Koncertom se obilježava sjećanje na predsjednika Udruge invalida rada Zagreba Zlatka Bočkala, profesora psihologije.

- Zlatko Bočkal bio je velik zaljubljenik u glazbu i stoga je upravo nastup amaterskih pjevačkih zborova najbolji način da gospodinu Bočkalu izrazimo zahvalnost za sav optimizam i pozitivnu energiju koje nam je nesebično i s veseljem darivao - kažu iz UIR Zagreba.

Pjevački zborovi koji će nastupiti u Maksimiru su: Pjevački zbor UIR Zagreba, Vokalna skupina 'Zrele trešnje', Mješoviti folkorni zbor KUD-a 'Žumberčani' i Mješoviti pjevački zbor KUD-a 'Nikola Tesla'.

- Gospodin Bočkal uvijek je zračio optimizmom, a  svoju pozitivu širio je brojnim invalidima rada i ostalim osobama s invaliditetom, članovima UIR Zagreba, na čemu smo mu zauvijek zahvalni. Organizacijom glazbenog koncerta, osim zahvale za njegov angažman, namjeravamo, kao i gospodin Bočkal, širiti pozitivnu energiju i vjerujemo da ćemo to uspješno odraditi - izjavila je Nada Vorkapić, predsjednica UIR Zagreba.

 

Izvor: UIR Zagreba

 

Povezane vijesti