Centar za socijalnu inkluziju Šibenik povodom rođendana objavio natječaj za dizajn logotipa

Natječaj je otvoren za dizajnere, ilustratore, umjetnike i sve ostale kreativne punoljetne fizičke osobe. Svaka osoba može na natječaj prijaviti više od jednog prijedloga idejnog rješenja logotipa Centra za socijalnu inkluziju Šibenik

Logo dizajn, ilustracija.

 

Misija Centra za socijalnu inkluziju Šibenik je poticanje i podržavanje sudjelovanja u životu zajednice i unapređenje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i osoba s psihosocijalnim teškoćama. Zagovaraju poštivanje ljudskih prava i pristup koji se temelji na različitosti i uključivosti. Njihova vizija je društvo koje promiče različitost i jedinstvene vrijednosti svakog člana zajednice.

Sada Centar za socijalnu inkluziju Šibenik slavi 20 godina rada i povodom svog rođendana otvorio je natječaj za dizajn logotipa. Natječaj je otvoren za dizajnere, ilustratore, umjetnike i sve ostale kreativne punoljetne fizičke osobe.

Svaka osoba može na natječaj prijaviti više od jednog prijedloga idejnog rješenja logotipa Centra za socijalnu inkluziju Šibenik.

Na natječaj se ne mogu prijaviti osobe koje bi pri provedbi natječajnog postupka došle u sukob interesa i to: članovi i zamjenici članova aktualnog saziva Centra za socijalnu inkluziju Šibenik te njihovi bliski srodnici te zaposlenici Centra za socijalnu inkluziju Šibenik te njihovi bliski srodnici.

Najuspješnijem autoru/ici odabranog natječajnog rada dodijelit će se novčana nagrada u iznosu od 270,00 eura bruto nakon potpisivanja ugovora o autorskom djelu.

Prijava na natječaj mora sadržavati: ime i prezime autora/ice, prijedlog likovnog rješenja - logotip (puni kolor i crno/bijela varijanta u jpg formatu), kratki opis ideje koja stoji iza prijedloga logotipa, izvedeni oblik logotipa u rezoluciji 600 dpi i više.

Sve prijave koje neće sadržavati traženu dokumentaciju te budu dostavljene izvan roka neće biti uzete u razmatranje i vraćaju se  prijaviteljima.

Smjernice za izradu logotipa i kriteriji za odabir:

- dizajn logotipa treba biti originalni rad;

- iz natječajnog rada mora se prepoznati vizualni identitet Centra za socijalnu inkluziju Šibenik;

- mogu se koristiti bilo koje boje ili kombinacije boja;

- da prijedlog rješenja svojom veličinom i mogućnostima omogućuje izvedbu logotipa u razne svrhe;

- da je prijedlog rješenja kreativan, jedinstven i jednostavan te da prati suvremene trendove u dizajnu;

- logotip svojim izgledom i sadržajem ne smije iskorištavati niti uvrijediti ničija politička, svjetonazorska, nacionalna, spolna, vjerska ili kulturna opredjeljenja ili drugu pripadnost.

Prijava se šalje isključivo elektroničkim putem na e-mail adresu naručitelja: inkluzija-sibenik@inkluzija-sibenik.hr. Prijava se šalje s naslovom e-maila 'Za natječaj za dizajn logotipa'.

Početak natječaja je četvrtak, 19. siječnja 2023. godine. Rok za slanje prijava na natječaj je petak, 31. ožujka 2023. godine.

Rezultati natječaja bit će objavljeni nakon zaključenja natječaja na službenoj internet stranici.

Svi prijavitelji natječaja biti će obaviješteni da je rad zaprimljen, te o rezultatima natječaja putem e-maila. Ukoliko niti jedan rad neće zadovoljiti uvjete, javni natječaj će se poništiti. Na odluku o odabiru Centra za socijalnu inkluziju Šibenik prijavitelji nemaju pravo prigovora.

Odabrani logotip će se koristiti za potrebe Centra za socijalnu inkluziju Šibenik, na dokumentima, internetskim stranicama, na brošurama i letcima, plakatima, te ostalim tiskanim i elektronskim materijalima. Po završetku natječaja odabrani logotip postaje vlasništvo Centra za socijalnu inkluziju Šibenik. Naručitelj zadržava pravo manjih izmjena loga, u suglasnosti sa autorom/icom. Slanjem svog rada autor pristaje na navedene uvjete korištenja.

Sva pitanja vezana uz natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adrese elektroničke pošte: inkluzija-sibenik@inkluzija-sibenik.hr do isteka roka za dostavu prijava na natječaj. Odgovori na pojedine upite u najkraćem mogućem roku poslat će se izravno na adrese elektroničke pošte onih koji su pitanja postavili.

 

Izvor: Centar za socijalnu inkluziju Šibenik

 

Povezane vijesti