SAMO ZA OSOBE SA SMA Uskoro možete sudjelovati na 'The SMA Exchange Forumu'

Ovo je posebna prilika da odrasle osobe sa SMA iznesu svoju viziju liječenja i podijele vlastita iskustva življenja sa SMA, a i da timu liječnika eksperata postave pitanja

Vizual događaja.

 

S namjerom da se odraslim osobama sa spinalnom mišićnom atrofijom (SMA) u trenutku znakovitih izazova još više prošire spoznaje o područjima na koje bolest utječe, kao i mogućnostima uspostave kvalitetne suradnje s medicinskim timovima, Savez društava distrofičara Hrvatske (SDDH), Referalni centar Ministarstva zdravstva RH za neuromuskularne bolesti i kliničku elektromioneurografiju i tvrtka Roche organiziraju 'The SMA Exchange Forum' koji će se održati virtualnim putem 1. ožujka 2023. s početkom u 17 sati.

Ovo je posebna prilika da odrasle osobe sa SMA iznesu svoju viziju liječenja i podijele vlastita iskustva življenja sa SMA, a i da timu liječnika eksperata postave pitanja.

Naglasili su da na Forum pozivaju samo osobe sa SMA koje će imati priliku postaviti pitanja koja ih zanimaju.

Kratke prezentacije će biti na teme: Što nas zanima o Vašim tegobama - recite nam; Prehrana u osoba sa SMA; Mogućnosti osoba sa SMA, a i poneko ograničenje; Uloga medicinske sestre u liječenju osoba sa SMA; Važnost tjelesne aktivnosti kod bolesnika sa SMA; Srce i SMA; Odabir zanimanja i SMA; Disanje i SMA.

Nakon prezentacija moći ćete pitati, podijeliti iskustvo ili samo poslati dobru energiju.

Poveznica za sudjelovanje je ovdje.

 

Izvor: Savez društava distrofičara Hrvatske

 

Povezane vijesti