Udruga civilnih invalida - inkluzija Pula razveselila članove prigodnim predblagdanskim paketima

Udruga se ovim putem obraća široj javnosti da pomogne donacijama u prikupljanju prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za potrebite, te financijskih sredstava za plaću osobne asistentice i videće pratnje

Članovi udruge.

 

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana Udruga civilnih invalida - inkluzija Pula dijeli prigodne poklon pakete članovima udruge s područja grada Pule, Vodnjana, te općine Ližnjan, Fažana, Barban, Marčana, Medulin, Žminj i Svetvinčenat.

Poklon paket članovi mogu preuzeti radnim danima od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati na adresi ul. Gajeva br. 3/I u Puli.

Udruga je osnovana 2011. godine sa svrhom pružanja podrške osobama s invaliditetom pri uključivanju i ravnopravnom sudjelovanju u životu lokalne zajednice. Cilj rada udruge je senzibilizirati javnost o potrebama i prisutnosti osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici, te poštivati ljudska prava osoba s invaliditetom.

Jedanput tjedno osobna asistentica Orijeta Vitasović obilazi korisnike. Udruga pruža korisnicima uslugu osobnog asistenta i videće pratnje, pomoć u kući osobama s invaliditetom odnosno nepokretnim osobama koje su ovisne o tuđoj pomoći, teškoćama u kretanju, oštećenjem vida i sluha, multiplom sklerozom i mišićnom distrofijom, te osobama s intelektualnim i psihosocijalnim teškoćama.

Udruga se ovim putem obraća široj javnosti da pomogne donacijama u prikupljanju prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za potrebite, te financijskih sredstava za plaću osobne asistentice i videće pratnje, koja pomaže i pruža pomoć korisnicima kao i pružanje psihološke pomoći korisnicima.

Donacije se mogu uplatiti na broj žiro računa:

IBAN: HR7324070001100365769 OTP banka.

Kontakt telefoni: 091/787-6027, 098/939-2472.

Aktivnost su podržali i sufinancirali Grad Pula, Vodnjan, općina Fažana, Ližnjan, Marčana, Svetvinčenat, Bale i Istarska županija.

Udruga civilnih invalida - inkluzija Pula je korisnik podrške institucionalnom i organizacijskom razvoju udruga/neprofitnih organizacija Grada Pule.

 

Izvor: Udruga civilnih invalida - inkluzija Pula

 

Povezane vijesti