Poznati TV voditelj Velimir Bujanec uhićen zbog preprodaje kokaina

"Tereti ga se za raspačavanje kokaina. On tvrdi da nikada u životu to nije radio, kao i da u stanu nema nikakve droge", kazao je Hini odvjetnik Zvonimir Hodak očekujući da ga pozovu na pretres Bujančeva stana

Nakon što je u subotu priveden i novčano kažnjen zbog posjedovanja grama kokaina policija je danas ponovno uhitila televizijskog voditelja Velimira Bujanca, no ovoga puta zbog sumnje da je preprodavao drogu.
"Tereti ga se za raspačavanje kokaina. On tvrdi da nikada u životu to nije radio, kao i da u stanu nema nikakve droge", kazao je Hini odvjetnik Zvonimir Hodak očekujući da ga pozovu na pretres Bujančeva stana.

Kazao je da je policija na vrata njegova klijenta 'pokucala' jutros oko 7 sati i Bujanca odvela u sjednište policijskog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta na Oranicama.

"Očekujemo pretres stana, a onda ćemo vidjeti hoće li ga pustiti, odvesti na daljnje ispitivanje u tužiteljstvo ili predati pritvorskom nadzorniku", kazao je Hodak.

Dodao je Bujanec prije subotnjeg uhićenja nikada nije imao nikakve veze s drogom, zbog čega je i kažnjen relativno niskom novčanom kaznom od 1.700 kuna. "Tada je kazao da je kokain koji je predao policiji ostao od neke veselice večer prije", kazao je Hodak ističući da je prilično začuđen razvojem situacije.

Iako u policiji ne žele otkriti o čemu je riječ neslužbeno se doznaje da je Bujančevo privođenje dio opsežnije policijske akcije.

Hina

Foto: PIXSELL