GRAD ĐURĐEVAC Poziv udrugama da se prijave na natječaj za financiranje programa i projekata

Ukupna planirana vrijednost Javnog natječaja je 428 tisuća kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je tisuću kuna, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 40 tisuća kuna

Članovi udruge Mali princ, ilustracija.

 

Grad Đurđevac poziva udruge s područja Grada Đurđevca koje su programski usmjerene na rad u području kulture, socijalne skrbi, zdravstva, humanitarnih djelatnosti, poljoprivrede, zaštite životinja, okoliša i prirode da se prijave na financijsku podršku programima/projektima koji doprinose razvoju sektora civilnog društva u lokalnoj zajednici od interesa za opće dobro.

planirana vrijednost Javnog natječaja je 428 tisuća kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je tisuću kuna, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 40 tisuća kuna.

Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti najviše tri programa/projekta na jedno ili više područja Javnog natječaja na razdoblje provedbe do 31. prosinca 2022. godine. Rok za prijavu na natječaj je 30. ožujak 2022. godine.

Sva pitanja vezana uz natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na sljedeću adresu: grad@djurdjevac.hr i to najkasnije 15 dana prije isteka natječaja.

Više o natječaju, obrascima za prijavu doznajte na Đurđevac.hr

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti