Humanitarni koncert za osobe s invaliditetom

U organizaciji Zaklade "Marija de Mattias" sestara Klanjateljica Krvi Kristove i Caritasa Zadarske nadbiskupije, a pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića, u Sportskoj dvorani Jazine u Zadru nastupit će ugledna imena naše glazbene scene

Zaklada "Marija de Mattias" sestara Klanjateljica Krvi Kristove, u suradnji s Caritasom Zadarske nadbiskupije, organizira humanitarni koncert "Moja arena – put u život" u Sportskoj dvorani Jazine u Zadar, u četvrtak, 14. studenog u 20 sati. Cilj je prikupljanje pomoći za školovanje siromašnih studenata, za rad s ovisnicima u komuni Centar "Marjanovac", te za djecu s teškoćama u razvoju i odrasle osobe s invaliditetom.

Svoje hitove izvodit će sestre Ivana i Marija Husar, Meri Cetinić, Zorica Kondža, Alen Nižetić, Ivica Ićo Sikirić, Klapa Luna, Klapa Kalelarga i Krešimir Perović. Pokrovitelj koncerta je predsjednik RH dr. Ivo Josipović. Voditelji programa su Tanja Popec i Ivan Benc. Ulaznice se mogu nabaviti u župnim uredima i Caritasu Zadarske nadbiskupije, ili u dvorani na dan koncerta.

IKA

Foto: PIXSELL