Milan Bandić: Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga i drugih pravnih i fizičkih osoba za 2014.

Grad Zagreb sljedeće će godine, uz ostalo, sufinancirati projekte vezane za promicanje ljudskih prava, socijalne programe, europske integracije, zaštitu životinja, i tome slično

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić raspisao je i 16. listopada 2013. objavio javne natječaje za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga i drugih pravnih i fizičkih osoba za 2014., a koji su od interesa za Grad Zagreb. Uz tekst natječaja priložene su upute i potrebni obrasci:
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga iz područja zaštite životinja, poljoprivrede, šumarstva i lovstva za 2014.
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa / projekata udruga mladih ili udruga za mlade Grada Zagreba za 2014.
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga iz područja zaštite potrošača za 2014.
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga i drugih pravnih i fizičkih osoba iz područja promicanja zdravlja za 2014.
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga iz područja promicanja ljudskih prava za 2014.
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga i drugih pravnih i fizičkih osoba iz područja branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji, boraca II. svjetskog rata i civilnih invalida rata za 2014.
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga i drugih pravnih i fizičkih osoba iz područja socijalnog značenja za 2014.
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga iz područja promicanja europskih integracija i fondova Europske unije za 2014.
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga iz područja održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama za 2014.
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga i drugih pravnih i fizičkih osoba iz područja socijalnog i humanitarnog značenja za unapređivanje kvalitete života osoba s invaliditetom za 2014.
Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga iz područja zaštite okoliša i održivog razvoja za 2014.

Izvor: zagreb.hr