Humanitarni koncert obitelji Rucner za Udrugu osoba s invaliditetom "Loco-Moto" iz Slavonskog Broda

Koncept koncerta je jedinstven, riječ o rijetkom okupljanju ove talentirane obitelji na jednom mjestu koja će brodskoj publici pružiti pravu glazbenu poslasticu i večer za pamćenje

Udruga osoba s invaliditetom Loco-Moto organizira dobrotvornu akciju "Udruga, naš drugi dom - gradimo ga zajedno" na koju se odazvala eminentna violončelistica Snježana Rucner sa svojom obitelji.
Cilj akcije je prikupljanje sredstava za uređenje novog prostora Udruge osoba s invaliditetom Loco-Moto iz Slavonskog Broda.
Tom prigodom, obitelj Rucner pripremila je Humanitarni gala koncert na kojem će nastupiti Gudački kvartet Rucner - Ana Rucner na violončelu i Mario Rucner na violi, te nekoliko eminentnih gostiju u kazališno-koncertnoj dvorani "Ivana Brlić Mažuranić" u ponedjeljak 16. rujna s početkom u 19,30 sati. Gudački kvartet Rucner čine Snježana Rucner (violončelo), Dragan Rucner (viola) Dunja Bontek (1.violina) i Ana Paula Knapić (2.violina). Počasni gosti bit će Vlado Kalember i Goran Karan.
Sam koncept koncerta je jedinstven, riječ o rijetkom okupljanju ove talentirane obitelji na jednom mjestu koja će uz pratnju brodskoj publici pružiti pravu glazbenu poslasticu i večer za pamćenje.
Ulaznice možete kupiti u uredu Udruge, Andrije Hebranga 5  svaki dan 8-16 sati, u Hotelu "Savus" te na štandu na Korzu svakim danom od 16-20 sati.

In-Portal

Foto: Borna Filić/PIXSELL