Seksualni predator: Zagrepčanin zatočio i silovao djevojku dva dana

Višestruki silovatelj A.G. (52) prije 17 godina, kada je prvi put osumnjičen za silovanje, u stan u kojem je tada živio doveo je 13-godišnju djevojčicu. Nekoliko ju je sati držao zatočenu, a kada je ona pokušala pobjeći, uhvatio ju je i silovao. Šest godina zatim po istom receptu počinio je zločin nad novom žrtvom

Silovao ju je, a zatim držao zarobljenu u stanu u Zagrebu puna dva dana. Što je najgore, to mu nije bilo prvi put da čini taj gnjusni zločin. A. G. (52) još je 1996. godine osumnjičen za silovanje i protupravno oduzimanje slobode. Zločin je ponovio 2002. i zatim sredinom kolovoza ove godine, zbog čega je nedavno uhićen.
Prije 17 godina, kada je prvi put osumnjičen za silovanje, u stan u kojem je tada živio doveo je 13-godišnju djevojčicu. Nekoliko ju je sati držao zatočenu, a kada je ona pokušala pobjeći, uhvatio ju je i silovao. Šest godina zatim po istom receptu počinio je zločin nad novom žrtvom. Nakon toga odlučio se na promjenu identiteta. Dotad poznat kao R. K., odlučio je promijeniti ime i prezime u A. G., i to zbog toga što mu je, prema njegovim tvrdnjama, staro ime bilo previše balkansko pa je kao zaljubljenik u Italiju odabrao novo, talijansko ime i prezime. Zbog posljednjeg zločina određen mu je pritvor.

VLM