Udruga tjelesnih invalida Zadar: Akcija čišćenja plaže na Vitrenjaku

Jozo Kasipović, predsjednik Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije i Filip Jadrijev, tajnik, rekli su nam kako je ovo bila tradicionalna  10. godina da se druže i usput naprave i dobro djelo

 

Udruga tjelesnih invalida Zadar, zajedno sa ŠRD Zubatac i J.K. Uskok, a uz podršku Grada Zadra, organizirala je zajedničku akciju čišćenja plaže na Vitrenjaku u Zadru koja posjeduje rampu prilagođenu osobama s tjelesnim invaliditetom. Ove godine akcija se održala pod sloganom "10 godina zajedno", s obzirom na to da je ovo bio deseti put da se  paža u ovom sastavu i na ovaj način čistila. U čiščenju su sudjelovali i članovi Udruge navijača Tornado, te učenici Pomorske škole iz Zadra.

Jozo Kasipović, predsjednik Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije i Filip Jadrijev, tajnik, rekli su nam kako je ovo bila tradicionalna 10. godina da se druže i usput naprave i dobro djelo - očiste plažu na Vitrenjaku.

Za iduću godinu planira se modernizacija plaže prilagođene osobama s invaliditetom, pa čak i postavljanje jednog dizala. Plaža za osobe s invaliditetom na Vitrenjaku je službeno otvorena za korištenje od 18. lipnja 2018.

Božica Ravlić